مادر شوهر حسود – رابطه با مادرشوهر
با مادر شوهر حسود چگونه باید برخورد کرد؟
همیشه در طول تاریخ دیده شده است که عروس و مادرشوهر دارای روابط پیچیده ای هستند و ممکن است که رفتار آن باعث ایجاد دشمنی و خشم میان آن ها شود. به این موضوع در فیلم ها و سریال ها بیش از اندازه پرداخته شده است.
در حقیقت این رفتارها به دلیل باورهای غلط و اشتباه انسان ها شکل می گیرد، باورهای اشتباهی که مادر شوهر نسبت به عروس خود دارد و یا برعکس می تواند باعث دعوای بین آن ها شود و فشارهای روحی و روانی را به مرد وارد کنند و حتی ممکن است که زندگی زن و شوهر را دچار مشکل سازد.
شما به عنوان عروس یا مادرشوهر می توانید نسبت به این رفتارها برخورد مناسب داشته باشید و رابطه خوبی با مادرشوهر یا عروس خود برقرار کنید.
این درگیری از کجا شروع می شود؟
مادر داماد هرگز هیچ زنی را برای پسرش کامل و مناسب نمی داند. او همیشه حرفی برای گفتن دارد و این همان چیزی است که باعث می شود شما دو نفر با یکدیگر درگیرشوید. به خاطر داشته باشید که در بیشتر مواقع، شما قرار نیست به شوهر خود شکایت کنید. سعی کنید تمام مشکلات را بین خودتان نگه دارید و آن را مدیریت کنید.
به طور کلی می توان گفت که چند نوع رفتار مادر شوهر باعث ایجاد مشکل می شود. به طور مثال ما مادر شوهر حسود، مادر شوهر کنترل گر، مادر شوهر نیازمند، مادر شوهر سربار، مادر شوهر عقل کل، مادر شوهر قضاوت کننده داریم که در ادامه به آن ها می پردازیم.
مادر شوهر حسود
دلیل حسودی مادرشوهر به عروس
بزرگترین عاملی که باعث اختلاف بین عروس و مادرشوهر است تفکرات غلط و سنتی می باشد. تفکر مادری که فرزند پسر دارد این است که وقتی پسرش بزرگ می شود و ازدواج می کند محبت او نسبت به مادرش کم می شود و همسر جایگزین نقش مادر می شود، این طرز تفکر به صورت ناخودآگاه و ناهشیار ممکن است که باعث نابودی زندگی پسر او شود.
رفتارهای نامناسب مادر شوهر حسود
در برخی از شرایط مادر تصور می کند که پس از ازدواج دیگر پسرش متعلق به او نیست و با کوچکترین رفتاری احساس می کند که عروس قصد دارد که را از او بگیرد. در واقع این رفتارها کار را برای عروس سخت میکند زیرا که مادر شوهر رفتاری تهاجمی نسبت به عروس دارد و با این رفتار رابطه بین پسر و عروس تحت تاثیر قرار می گیرد.
رفتار مناسب در مقابل مادر شوهر حسود
برخورد با فردی که رفتار تهاجمی دارد کارسختی است ونیازمند تلاش بسیار زیادی می باشد. اگر عروس بخواهد با مادر شوهر خود بجنگد مرد بین دو زن قرار می گیرد که هردو را بسیار دوست می دارد و در آخر مجبور می شود که یکی از آن دو را رها کند.
اگر همسرتان شما را رها کند ضربه ای جدی خواهید خورد و اگر مادر را رها کند با عذاب وجدان زندگی خواهید کرد. از طرفی اگر پسر به مادر خود پشت کند قابل اعتماد نیست، نمی توان به فردی که مادر خود را پس از این همه سال رها می کند به راحتی اعتماد کرد.
بنابراین در تمامی دعواها لازم است که یک نفر کوتاه بیاید تا ذدعوا منجر به پشیمانی بزرگ تری نشود.
اگر شما بتوانید دلیل حسودی مادرشوهرتان را بفهمید و آن را درک کنید نگرش شما نسبت به او بهتر می شود و اوضاع کمی آرام می گیرد.
-
نحوه نگرش
گاهی اوقات خود را جای مادر شوهر بگذارید و از دید او به ماجرا نگاه کنید شاید شما هم در آینده فرزند پسری داشته باشید و نگران این موضوع شوید که پسرتان علاقه اش را نسبت به شما از دست بدهد. اگر شما نگرش خود را نسبت به این موضوع تغییر دهید و با دید مادر شوهر به ماجرا نگاه کنید بهتر او را درک می کنید.
-
پرهیز از واسطه کردن همسر
تا جایی که ممکن است همسرتان را وارد ماجرا نکنید، وقتی همسرتان درگیر شما و مادرش بشود مشکلات عمیق تر خواهد شد.
شما باید روابط تان را با مادرشوهر بهبود ببخشید و هرگز همسرتان را وارد میدان نکنید، زیرا با این کار او را تحت فشار روحی و روانی قرار می دهید و درگیریهای شما بیشتر میشود.
-
قطع نکردن ارتباط
مهمترین نکته این است که شما ارتباط خود را ادامه دهید و بفهمید که دلیل حسودی مادرشوهرتان چیست؟
اگر مادر شوهرتان چنین تصوری داشته باشد که محبت فرزندش نسبت به او کم شده است و شما هم بخواهید که با او قطع ارتباط کنید، مادرشوهرتان تصور می کند که درست فکر می کرده است. اجازه دهید که همسرتان محبت بیشتری به مادرش داشته باشد تا به تدریج ترس او کم شود و بداند که شما خطری برای او نیستید.
مادر شوهر نیازمند
اگر مجبورید هر وقت به بیرون برای تفریح می روید مادر شوهر خود را نیز همراه خود ببرید شما با یک مادرشوهر نیازمند روبرو هستید. در این شرایط معمولا نمی توانید به تنهایی برای مسافرت یا گشت و گذار وقت بگذرانید و خانواده شوهر شما نیز باید با شما همراه شوند. این موضوع ممکن است به این دلیل ایجاد شود که همسر شما نگران تنهایی مادر خود می باشد. او ممکن است برای رفتن به دکتر، خرید و کارهای خود با شوهر شما تماس بگیرد.
در ابتدا باید بدانید که شوهر شما می تواند به مادرش کمک کند و این موضوع نباید شما را آزار دهد، اما نباید با تکرار مداوم این کارها از زمان و وقتی کم کند که باید در کنار شما و کودکش بگذراند.
اما از او بخواهید تا وقتی را هم تنها به خودتان دو نفر اختصاص دهد و به او بگویید که این موضوع بدین این معنی نیست که مادر او را دوست ندارید. همیشه به خاطر داشته باشید که شوهرتان نسبت به مادر خود حساس است، بنابراین هیچ گاه از حرف های توهین آمیز استفاده نکنید.
مادر شوهر سربار
اگر مادرشوهر شما مدام در خانه شما است، از شما پول قرض می گیرد یا مدام از شما خواسته ای دارد، شما با مادرشوهری سربار مواجه هستید.
در این حالت ممکن است شما بسیار عصبی شوید زیرا شوهرتان به عنوان پسر او سعی می کند به او کمک کند. ولی تکرار این اتفاقات ممکن است باعث شود که شما حس کنید مورد سوء استفاده قرار گرفته اید.
مدیریت این مشکل می تواند سخت باشد و باعث عصبانیت شوهرتان شود برای همین توصیه می شود که از کمک مشاور خانواده استفاده کنید. زیرا مشاور خانواده شخصی بی طرف است و می تواند به درستی شوهرتان را راهنمایی کند.